
I-70 Lambalı Entegre Amplifikatör
Uzun zamandır yeni bir referans geliştirmeyi düşünüyorduk.kompakt tasarım ile artırılmış performansları bir araya getiriyor... ve KT170 tüp geliyor,I-70 projesinin başlangıç sinyalini veriyor.Bu entegre, yalnızca noktadan noktaya kablolama ile saf gelenekte tasarlanmamıştır, ve el yapımı transformatör, Jadis monoblok teknolojisinden çeşitli özellikleri entegre eden ilk modeldir.
Güç kaynağı açısından bakıldığında, güç aşamasının tamamen ayrı bir beslemeye sahip olması onu tamamen bağımsız kılar. Sürücü ve güç aşaması ayrılmış, diğerinden etkilenmeyen bir güç aşaması anlamına gelir, yani 100 adet mevcuttur. Endüklenen gürültüyü ortadan kaldıran stabilize filament voltajı.
Devasa güç trafosu, dinamik ve darbe gücü getirmek için tasarlanmıştır. Tamamen yeni tasarlanmış çıkış trafosu sayesinde I-70, üçlü yük konfigürasyonu ile tek bir itme-çekme ultra lineer olarak çalışır ve ardından kanal başına iki KT170 ile donatılmıştır.
KT170, güçlü bir tüptür ancak normalden farklı bir çalışma noktası seçerek gücüne odaklanmak yerine bozulmayı azaltma özelliğinden yararlanmayı tercih ediyoruz.

"Jadis I70 tube integrated amplifier"
Öne Çıkan Özellikler
-KT170 tüplü lambalı entegre amplifikatör
-2 × 50 W saf Class-A çıkış gücü
-Jadis el sarımı çıkış trafoları
-Autobias devresi
-5 line giriş
-Point-to-point kablolama
-High-end stereo sistemler için referans amplifikatör
TEKNİK ÖZELLİKLER
ELECTRONICS
| Amplifier Type |
Stereo integrated tube amplifier |
| Bias |
Automatic bias (Autobias) |
| Power Output |
2 × 50 W Class-A |
| Inputs |
5 line inputs
1 bypass output |
| Speaker Outputs |
2 speaker outputs (bi-wiring support) |
| Bandwidth |
10 Hz – 36 kHz |
| Input Sensitivity |
150 mV |
| Tubes |
4 × KT170
2 × ECC83
3 × ECC82 |
| Power Consumption |
500 VA |
| Dimensions |
40 × 40 × 25.5 cm |
| Weight |
30 kg |